Wingbergerhoeve
'dé ijskraam van het Heuvelland'
Camerig 22
6294 NB Camerig, Vijlen
(tussen Vaals en Epen)
English - Deutsch

welkom | ijskaart | openingstijden | routebeschrijving | omgeving | logeren in het Heuvelland | vacatures | internet winkel |contact

LOGEREN IN HET HEUVELLAND

Groepsappartementen / groepsaccomodaties

www.smockelaer.nl Auberge De Smockelaer is sfeervol gehuisvest in een 18e eeuwse, geheel in stijl gerestaureerde, uit antieke veldbrandstenen opgetrokken vierkantshoeve. Gelegen in het zuidelijkste deel van het heuvelland Zuid Limburg, bovenop de hellingen van het Geuldal, noordoost van Slenaken, 250 meter van de Belgische grens. Heerlijk genieten en slapen in een van de mooiste boerderijen van zuid Limburg. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer en identiteit. De Smockelaer is een ideale pleisterplaats tijdens uw verblijf in Zuid Limburg: een zonnig terras, een gezellig café-restaurant (met open haard) en een overheerlijke kaart met streekgerechten. Ook kinderen voelen zich thuis bij De Smockelaer. Als kinderen zich amuseren doet u dat ook ! De Smockelaer heeft daarom 'veel werk' gemaakt van 'van alles en nog wat' om het kinderen ècht naar de zin te maken. Een eerste indruk ? Buiten : een sportveld, een avontuurlijke speeltuin met diverse uitnodigende speeltoestellen. Binnen : een heuse kinder stamtafel, een kinder 'smockelaers-bieb', een kinder speelotheek, een grappige 'for children only' toiletgroep en een keuken die raad weet met 'culinaire' kinderwensen.

 

Bed and Breakfast

www.bushaye.comLa Bushaye ligt op de hellingen van het dal van de Berwinne, vlakbij de Abdij van Val Dieu en het mooie plaatsje Aubel op slechts 20 km van Maastricht. La Bushaye beschikt over 5 sfeervolle Bed & Breakfastkamers die allen voorzien zijn van een ruim en comfortabel boxspringbed, een luxe en-suite badkamer met ligbad, mini-bar en TV. Gezamenlijk maakt u gebruik van de grote gastenzaal met de open haard uit de 17e eeuw. In deze zaal wordt ook elke morgen het ontbijt geserveerd. La Bushaye is geclassificeerd als een "4 épis" Bed & Breakfast: de hoogste classificatie bereikbaar in Franstalig België. Daarnaast heeft La Bushaye het kwaliteitslabel "Karaktervolle Gastenkamer" ontvangen.

Kamperen bij de boer

www.hoevehelberg.nlHoeve Helberg is uniek gelegen in het karakteristieke Limburgse heuvelland aan de Nederlands-Belgische grens. Even buiten Epen in het gehucht Terziet aan een doodlopende weg bovenop de heuvel, runt de familie Ubachs een melkvee- en fokbedrijf en een kleine gastvrije boerderijcamping met moderne sanitaire voorzieningen. Aan rust en ruimte geen gebrek op deze boerderijcamping. Zodra de caravan of tent staat, kunt u al van het uitzicht genieten.

Hotels

www.hoevedeplei.nlHoeve de Plei is een charmant en sfeervol familiehotel dat aan de rand van het pittoreske dorpje Mechelen ligt, midden in het glooiende heuvelland. Hier is het mogelijk om in een mooie oude vakwerkboerderij te logeren. Het hotel heeft een lange traditie van gastheerschap, de derde generatie heeft zijn start gemaakt. In Hoeve de Plei is er nog oog voor persoonlijke detail en tijd en aandacht voor hun gasten, hierdoor zult u zich snel op Hoeve de Plei thuisvoelen.

 

(c) Wingbergerhoeve 2009